Alltid på veien for den beste servicen

Har bedriften flere lokasjoner? Man in Van er din ekspertpartner for drift, vedlikehold og byggearbeid over hele landet. Vi koordinerer, administrerer og produserer tjenestene du trenger fra Lindesnes til Hammerfest.

Vi reparerer, installerer og vedlikeholder dine eiendommer inn og utvendig.

Hva gjør vi?

Vi samarbeider med landsdekkende selskaper om service og vedlikehold av bygg og eiendommer. Enten det er å fikse en frittliggende boligrigg i Stavanger, reparere en ødelagt maskin i Trondheim, eller kartlegge og reparere en fuktskade i Hammerfest, kan du stole på jobben som er utført. I Finland utfører vi cirka 10 000 oppdrag per år, på mer enn 1500 lokasjoner.

Hvordan fungerer vi?

Vårt servicenettverk av håndverkere i hele Norge, sikrer at arbeidet blir utført profesjonelt og iht avtale. Man in Van fungerer som et enkelt kontaktpunkt og ansvarlig for alt arbeid. Vi sikrer blant annet at de nødvendige sikkerhet/HMS og kvalitetskrav opprettholdes gjennom prekvalifisering av underleverandørene.

Hvorfor velge Man i Van?

Vi skaper klare besparelser for kunden vår og gjør hverdagen enklere. Når jobben er sendt over til Man in Van, trenger du ikke lenger å bekymre deg for om jobben blir utført. Du kan følge fremdriften i arbeidet ditt i sanntid med vår brukervennlige tjenesteportal.

Noen av våre kunder